Top

Софтуер

Екипът на Рона СОФТ има дългогодишен опит в разработването на софтуер. Независимо от сферата, в която работите, ние можем да Ви предложим решения по мярка специално за Вашият бизнес. 

Разработка на софтуер

Разработка на софтуер

Нашата компания предлага разработване на програмни решения за всякакви нужди - от софтуер, които да Ви подпомага във всекидневната работа до вътрешно-фирмени системи, с които да управлявате складовата си наличност и/или електронен магазин. На един етап от развитието на всяка компания се налага използването на специфични софтуерни продукти за работа с данни. В този случай се изисква изработката на софтуер, които точно да отговори на Вашите конкретни нужди. Софтуерът трябва не просто да бъде инструмент с които работите, а трябва да Ви помага и да направи Вашата работа по-ефективна и ползотворна. 
 
Предлагаме разработване на софтуерните продукти които да улеснят Вашия бизнес и да автоматизират по-голяма част от него. Например, ако имате няколко магазина в страната и получавате всекидневно информация от Вашите доставчици, Вие бихте желали обновяването на информацията да се извършва автоматично. По този начин не само се избягват грешки, но и спестявате от персонал, които да се грижи за това. Разработен специално за Вас софтуерния продукт може да извършва редица задачи и да Ви спести време, през което Вие да се фокусирате върху развитието на Вашият бизнес. Така не само ще спестите средства, но разработения за Вас софтуер ще Ви помогне да развитиете Вашата компания

Какво означава софтуер по поръчка?

  • Разработване на софтуер специфично за Вашите нужди по зададени от Вас критерии;
  • Интеграция с други системи при необходимост;
  • Доразработване на софтуер и разширяване на неговите възможности, когато има необходимост от това;
  • Висока сигурност и лесно използване;
  • Гаранционна и следгаранционна поддръжка.

Имам ли нужда от такъв софтуер?

Тенденцията е всичко да бъде автоматизирано, като по този начин се избягват грешки и се увеличава производителността. Необходимостта от специализиран софтуер ще усетите тогава, когато установите, че за поддръжката на Вашата компания трябва да пътувате много и да губите от своето време. Вместо това, един създаден специално за Вас софтуер може да Ви улесни и дори да минимизира част от Вашите задължения. 

Свържете се с нас за да помогнем да направите най-добрият избор за Вас и Вашата компания.

Контакти
  • гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
  • Пон - Пет 09:00 - 18:00
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
+359 2 465 45 25
+359 888 722 541
ЗАПОВЯДАЙТЕ
гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
ИЗПРАТЕ НИ ИМЕЙЛ
Офис: