Top

Изработка на уеб сайт

Всеки бизнес се нуждае от изработка на уеб сайт с качество и дизайн на професионално ниво. Но колко и в какво трябва да инвестирате, за да постигнете търсения ефект?
Ние от РОНА СОФТ изградихме и постоянно осъвременяваме собствена Система за изработване на уеб сайтове, което позволява да бъдем изключително гъвкави по отношение на продукта, който ще предложим на своите клиенти, като същевременно оставаме независими по отношение на изискванията и ограниченията, налагани от готовите платформи. Какво означава това – клиента получава, респективно заплаща, единствено това, което счита за необходимо да присъства в неговия нов уеб проект, без да е задължен да получи целия пакет от модули.
Наред с това, на даден етап, той е свободен и има възможност да развие своя уеб сайт, като пожелае включването на нови софтуерни модули, страници или функционалности във вече разработения сайт.

Изработката на уеб сайт включва:

    • ДОМЕЙН И ХОСТИНГ ПОДДРЪЖКА
     Изработката на сайт и цените, които получавате при запитване включват домейн и хостинг поддръжка. По този начин вие разполагате с 24/7 техническа поддръжка.
    • ИЗРАБОТКА НА САЙТ С МОБИЛНА ВЕРСИЯ
     Получавате продукт с интегрирана възможност уеб сайта да се разглежда и навигира еднакво добре от различни устройства с достъп до Интернет, независимо от техния размер или разделителна способност на екрана. Функцията адаптивен дизайн (mobile friendly) вече се превърна в едно от задължителните условия за добро позициониране на сайт в търсещите системи на Google, Bing и др.
     Тук може да прочетете повече за адаптивния дизайн.
 • SEO - ОПТИМИЗАЦИЯ
  При нас SEO Оптимизацията на сайт се включва в услугата изработка на сайт. Т.е. извършваме всичко необходимо по началната оптимизация за търсещи машини (Google, Bing и други), което е и задължително за успеха при изработката на всеки сайт.
 • ФИРМЕНА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА
  Заедно с изработка на сайт, получавате и собствена фирмена електронна поща с пощенски кутии към домейна (името) на уеб сайта (например: name@website.com).

С изработката на уеб сайт получавате:

 • СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
  Включва всички модули в системата, заявени от клиента. Целият сайт се гради върху системата за управление на съдържанието, която е собствена разработка на РОНА СОФТ. Включва в себе си възможност за постоянна промяна на съдържанието на Вашия сайт, дори и през мобилни устройства - смартфони и таблети. Това Ви позволява да поддържате информацията в сайта актуална, дори и когато сте далеч от офиса.

 • ВИСОКО НИВО НА СИГУРНОСТ
  Използваме актуални технологии и методологии на работа, които гарантирант сигурността на информацията във Вашия уеб сайт.
 • ЛЕСНО НАДГРАЖДАНЕ
  Може да изпълним всяко Ваше желание за допълнителна функционалност или вграждане на нов модул.
 • ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
  Предлагаме техническа и информационна поддръжка на разработения уеб сайт, тъй като знаем, че Вашето време е ценно. Няма да загубите връзка с нас и след приключване изпълнението на проекта.

Етапи при изработката на уеб сайт

Процесът на изработка на един уеб сайт е съчетание от креативността и интелектуалния труд на дизайнери, програмисти и уеб специалисти от една страна и идеите, желанията и целите на клиента - от друга. За да опишем процеса на изработка на един уеб сайт, ще трябва да разгледаме етапите, през които преминава той.

Преди да започне фактическата изработката на един уеб сайт, трябва да бъде изяснено, какво се цели да се постигне с неговото изграждане и за какво ще бъде предназначен. Има няколко вида сайтове – презентационни, сайтове предназначени за интернет търговия, сайтове с поддържани каталози на стоки или услуги, комплексни корпоративни сайтове, чисто информационни, лични, сайтове за конкретни маркетингови кампании (landing page) и други. На този етап клиента заявява своята конкретна необходимост, виждането си за очакваните резултати, концепция за представянето си в Интернет пространството и целевите си групи. Нашата роля е да установим в цялост неговите нужди и да предложим оптимални варианти за тяхната реализация.

Изработва се цялостен план, как ще изглежда уеб сайта, каква ще е неговата функционалност, графично оформление и дизайн, каква ще е неговата навигация, каква информация ще съдържа и т.н. На този етап се обсъждат примерни текстове, снимки, презентационни и всякакви други материали, които да бъдат интегрирани в идейния проект.

При реализацията на този етап съвместно с възложителя се дефинират и приемат за реализация следните елементи от структурата на бъдещия сайт: - брой страници, които ще има сайта; - наличие на софтуерни продукти /бази данни, софтуер и др./, които ще бъдат интегрирани в сайта; - наличие на система за идентификация или контрол на достъпа до съответния сайт и т.н.

Определят се цветовата гама на сайта, шрифтовете, които ще се използват, избират се ефекти, коментира се разположението на основните компоненти на сайта. Предмет на обсъждане са и такива детайли като местоположение на логото на фирмата, къде ще се намира навигационното меню и дали ще е хоризонтално или вертикално, вида и дизайна на навигационните бутони и други. На този етап се изработват графично началната и вътрешните страници.

Одобрените начална и вътрешни страници и други компоненти на уеб сайта се вграждат в кодове, които дефинират местоположението и визията на различните елементи в сайта, както и правилното функциониране на елементите от потребителка част и администраторска част.

Предоставената от клиента информация (текстов или снимков материал, други аудио-визуални компоненти), която ще бъде публикувана на сайта се въвежда на определените за това места в уеб страницаите.

След като завърши цялостната изработка на сайта се провеждат серия тестове за функционирането на заложените в него визия и функционалност. Извършва се преглед за това, как се визуализират отделните страници през различните браузъри. Тества се бързина на работа в интернет пространството, както и функционирането на отделните елементи по отделно и в тяхната техническа съвкупност.

Контакти
 • гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
 • Пон - Пет 09:00 - 18:00
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
+359 2 465 45 25
+359 888 722 541
ЗАПОВЯДАЙТЕ
гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
ИЗПРАТЕ НИ ИМЕЙЛ
Офис: