Top

ФИРМЕН УЕБ САЙТ

Като правило най-важният източник на информация за дадена компания или бизнес се явява неговия уеб сайт. Той обикновено отразява стратегическите виждания на компанията, нейните ценности и корпоративна култура, а така също и основните сфери на дейност. Характера на представения портфейл на сайта дава ключа към разбирането за бизнес приоритетите и стратегията на съответната фирма.

Интернет – това е идеалната рекламна среда. Глобалната мрежа се явява основно място и същевременно средство за търсене на необходимата информация за дадена компания, стока или услуга.

Да притежаваш свой собствен сайт вече не е белег за разточителство, а по скоро сериозна необходимост. Липсата на сайт може да доведе до това, че Вие просто ще загубите значителната част от своите потенциални клиенти или партньори.

Ние от РОНА СОФТ сме убедени, че дизайна на корпоративния сайт следва да бъде не само привлекателен и да отразява особеностите на съответната компания или бизнес, но и да бъде удобен и разбираем за неговите посетители. Основна наша цел е уникалния и хармоничен интерфейс на всеки изработен от нас сайт да позволява достигането на висока ефективност на уеб проекта, правейки го не просто поредната страница в световната мрежа, а платформа – удовлетворяваща и достигаща възложените му бизнес цели.

Контакти
  • гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
  • Пон - Пет 09:00 - 18:00
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
+359 2 465 45 25
+359 888 722 541
ЗАПОВЯДАЙТЕ
гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
ИЗПРАТЕ НИ ИМЕЙЛ
Офис: