Top

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

Електронния магазин е софтуерна система за продажба на стоки и услуги чрез Интернет. Предимствата на Интернет търговията са безспорни, като ще упоменем само една малка част от тях.

За собственика на платформата – това е намаляване разходите за издръжка на офис и складови помещения, висока рентабилност, възможност за създаване на „история“ на всеки клиент, съкращаване на разстоянията при взаимодействие с потенциални партньори и отсъствие на необходимост от поддържане на голям щат от служители.

За посетителя – удобно и лесно изучаване асортимента от предлагани стоки или услуги, възможност да направят запитване или да споделят мнение или коментар, икономия на средства и време, приемливи цени, денонощно достъпност и възможност за получаване на продукта у дома.

По информация на водещи изследователски агенции, количеството онлайн-покупатели стремително нараства. Стоки, за които до скоро бе необходимо обикаляне в различни магазини или редене на опашки, днес вече са изнесени на „рафтовете“ на електронните магазини от различен мащаб и тематика. Но независимо от безспорните удобства на Интернет-търговията, традиционният проблем с конкуренцията, съществуващ във всеки отрасъл на бизнеса и се пренесе и мултиплицира и в глобалната мрежа.

Много собственици на електронни магазини недоумяват, как техните конкуренти успяват да се удържат на повърхността, да привличат нови клиенти и да имат високи нива на продажбите. Тайната на успеха се крие в няколко аспекта като дизайна, лесното ползване и онлайн маркетинга на електронния магазин. Психолози отдавна са доказали, че за оценка на който и да е визуален обект по принципа „харесвам – не харесвам“, на човек са необходими няколко секунди. В този конкретен случай, подсъзнанието решава – да остана ли на този сайт или да продължа търсенето си в други Интернет магазини.

Именно поради това, един от водещите принципи на специалистите от РОНА СОФТ, при изработката на електронен магазин е да се достигне успех при Интернет търговията, следва да се обмисли не само стратегията и структурата на уеб сайта, но да се отдели специално внимание на уеб дизайна, лесното му ползване и маркетинга.

Контакти
  • гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
  • Пон - Пет 09:00 - 18:00
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
+359 2 465 45 25
+359 888 722 541
ЗАПОВЯДАЙТЕ
гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
ИЗПРАТЕ НИ ИМЕЙЛ
Офис: