Top

 

РОНА СОФТ

Ние сме дигитална агенция, ориентирана в областта на Интернет технологиите, с  основна специализация уеб дизайн и разработка, изработване на софтуер по поръчка, онлайн маркетинг, SEO и реклама. Проектираме и изработваме графичен и уеб дизайн, фирмени уеб сайтове, електронни магазини и се грижим за популяризацията им в Интернет пространството, разработваме и поддържаме вътрешно-фирмени софтуерни системи.

 
 
  • Всеки продукт, който изработваме е съобразен с Вашите индивидуални виждания и необходимост. Поради тази причина постоянно следим развитието на уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна, за да можем да подобрим нашите услуги в посока изграждане на уникални и ефективни решения за Вас и Вашият бизнес.
  • Програмистите и дизайнерите на „РОНА СОФТ“ ЕООД са мотивирани и опитни специалисти в областта на графичния и уеб дизайн, разработване на уеб сайтове, разработване и поддръжка на софтуерни решения и SEO Оптимизацията. За тях всеки един проект е ново предизвикателство и възможност да превърнат Вашата идея в реалност.

  • За нас всеки проект е уникален и подхождаме към неговата реализация отговорно и професионално, независимо дали клиента желае изработка на малък презентационен сайт или голям корпоративен уеб проект. При всеки конкретен случай ние анализираме идеите на нашите клиенти и се стремим да им предложим най-доброто възможно за тях решение.

  • Ние сме убедени, че интернет сайта представлява лицето на всяка една компания пред света, нейно основно маркетингово и информационно средство, единствената възможност да се отличи и да заяви  своето уникално присъствие в съвременната динамична и често променяща се икономическа среда. Водени от това убеждение ние предлагаме изработката на качествени уеб сайтове, включващи в себе си уникален дизайн и разнообразни функционалности, отговарящи на нуждите на нашите клиенти и потребители.

  • Ние сме екип, който стриктно държи на коректността и деловите взаимоотношения със своите партньори.
 
Нашите услуги
Лесно управление
Всички сайтове изградени през системата на ronasoft.com имат самостоятелна система за управление с риспонсив дизайн.
Уникален дизайн
Всеки клиент получава уникален дизайн, съобразен със спецификите на неговия бизнес.
Оптимизация за търсачки
В системата за управление има различни SEO модули, които улесняват оптимизирането на сайтовете за търсещите машини.

 

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
+359 2 465 45 25
+359 888 722 541
ЗАПОВЯДАЙТЕ
гр. София 1415, бул. Черни Връх 189Г, офис 4
ИЗПРАТЕ НИ ИМЕЙЛ
Офис: